Hoppa till sidans innehåll

Grilla nyttigt!

5 tillbehör som

lyfter grillfesten

Röken stiger från parker och verandor - grillsäsongen har börjat! Sätt färg på tallriken med de här fantastiskt goda och hälsosamma tillbehören.

Publicerad den 11 juni, 2015

5 goda tillbehör

 • Blomkål och morotssallad i tomat och basilikadressing

  Strimlade morötter i fint sällskap med tomater, blomkålsris, färsk basilika, vitlök och solrosfrön. En härlig sallad där allt tas tillvara. Tomaternas kärnhus blir exempelvis del av dressingen. En sallad som blir ännu vackrare på tallriken tillsammans med mangoldskott.

  › Till receptet!

 • Kikärtsröra med sesam och rödbetor

  Matiga kikärtor och mustiga rödbetor i härlig mix. En kikärtsröra lika god till fisk, kyckling som kött. Kikärtsröran kryddas fint med tahini och spiskummin. Servera med knapriga sesamfrön och grovhackad dill.

  › Till receptet!

 • Vitkål och paprikasallad

  Krämig sallad med saftig, finstrimlad vitkål och krispig paprika som bas. Smakstark upplevelse med både rostad kummin, persilja och ajvar relish som kryddkompisar. Salladen förgyller middagsbordet i 3 dagar om den förvaras i kylskåp.

  › Till receptet!

 • Citron- och honungsmarinerad fänkål och zucchini

  Finstrimlad fänkål och zucchini i pigg citronmarinad. Ett snabbt grönsakstillbehör som landar bra på tallriken bredvid både fisk, kött och kyckling. En skön sallad som håller sig i 2-3 dagar i kylskåp.

  › Till receptet!

 • Morots- och ärtsallad med lime och mynta

  En sallad fullmatad med godsaker. Krispiga morötter, sockerärtor och gröna ärtor får fint sällskap av mynta, lime, sweet chilisås och kokosmjölk i salladsskålen. Härlig sallad som både är lätt att göra och lätt att äta.

  › Till receptet!