Varm viltbuljong

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Varm viltbuljong

Ett smakrikt recept på varm viltbuljong att servera till exempelvis renkött. Du gör buljongen av bland annat purjolök, palsternacka, rotselleri, morot, viltfond och enbär.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Varm viltbuljong

Ingredienser

6 portioner
100 g  purjolök
100 g  palsternacka
50 g  rotselleri
50 g  morot
1 1/2 l  vatten
5 msk  viltfond
10   krossade enbär
1/2 tsk  salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hjortfilé med rotsellericrème och spenat
Betyg 3.4 av 5.
102 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Älgstek med murklor
Betyg 2.3 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Viltwok med rotsaker
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jägarnas vilda gryta
Betyg 2.7 av 5.
55 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Viltconsommé med svampfyllda ravioli
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rotfruktsmos med persilja
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga