Rostad sötpotatis på nachos med tomatsalsa
Lättfixad plockmat med sydamerikansk känsla. Satsa på sötpotatisar som är avlånga och smala, så blir det fina skivor som matchar nachochipsen. Blanda gärna i lite mango eller ananas i tomatsalsan som du toppar sötpotatisen med och dröm dig bort till Karibien!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015
Ingredienser
10 bufféportioner
200 g sötpotatis (smala, avlånga)
20 nachochips
3 dl tomatsalsa
1 msk olivolja
1 krm salt
1/2 krm peppar
färska korianderblad till garnering
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på nachosen.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi465 KJ / 111 kCal
Fett5 g
Salt0.8 g
Kolhydrater14 g
Protein2 g
Kommentarer