Kyckling i yoghurtmarinad

Betyg 3.5 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kyckling i yoghurtmarinad

I indisk matlagning är det vanligt att marinera kyckling i yoghurt. Yoghurten bidrar till att göra kycklingköttet mört och saftigt. Genom att röra ner mustiga kryddor som garam masala i yoghurtmarinaden ger den också kycklingen god smak vid längre marinering.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016

Kyckling i yoghurtmarinad

Ingredienser

4 portioner
2 dl naturell yoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk garam masala
1 tsk salt
4 kycklingfiléer

Gör så här

06:00:00
00:15:00
00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1-3 dygn? Är det på riktigt? Eller är det timmar? Känns som rå kyckling i yoghurt 3 dygn i kylen inte kommer att bli så bra..

Fatou

2023-03-01

Tack för din fråga Fatou! Vi har nu uppdaterat tiden till 6 timmar eller över natten. Lycka till. Hälsningar Ulrika

ICA-köket

2023-03-31

Näringsvärde per portion

Energi672 KJ / 160 kCal
Fett3 g
Salt2 g
Kolhydrater3 g
Protein31 g

Testa liknande recept

Ättiksströmming
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Surdeg grundrecept med vetemjöl
Betyg 4.1 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Glutenfritt olivbröd med lagrad ost
Betyg 5 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krokan
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Mjölksyrad rödbeta
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Mandelrårakor med muskotfräst spenat
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad