Aprikossnitt med ädelost och pistage
Enklaste tilltugget till festen? Utan tvekan är det dessa sötsyrliga aprikossnittar med smakrik ädelost och knapriga pistagenötter! Snittarna går inte bara snabbt som attan att göra, resultatet blir dessutom imponerande vackert.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2015
Ingredienser
Ger 25 stycken
13 torkade aprikoser
140 g ädelost
1/2 dl skalade pistagenötter
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd lagrad ädelost eller byt mot t ex laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut ädelost mot mjölkproteinfritt ostalternativ, t ex mjölkproteinfri färskost eller tofu.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi157 KJ / 38 kCal
Fett2.4 g
Salt0.14 g
Kolhydrater2.3 g
Protein1.5 g
Kommentar
Brrrrrrr detta var inte braauu....
Pontus
2018-12-21