Hoppa till sidans innehåll

Ge nytt liv åt dina Tex Mex-favoriter med massor av goda grönsaker, såser, fisk och kyckling. Variationsmöjligheterna är oändliga. Bjud på tacofest hela veckan!

Artikel i samarbete med Santa Maria

 • Vego-måndag

  Vego-måndag

  Få en färgstark start på veckan med vegetariska tacos! Fyll din färgglada tortilla, med smak av rödbeta eller morot, med tacokryddad quinoafärs, massor av grönaker och fräsch melon.

  › Quinoa tacos

 • Tisdag = fisk

  Tisdag = fisk

  På tisdagar äter man fisk - det är sen gammalt! Det här är en underbar liten fisktaco med torsk som blir perfektion tillsammans med en fänkålsslaw och en fräsch gurk- och dillmayo. #fisktisdag

  › Fish taco

 • Onsdagsfajita

  Onsdagsfajita

  Lill-lördag och dags att festa loss på en kycklingfajita med sauterad lök och paprika. Krämig guacamole, koriander och lime ger fajitan det där lilla extra!

  › Kycklingfajitas

 • Torsdags-gratängen

  Torsdags-gratängen

  Här kan hela familjen hjälpa till att fixa kvällens middag! I med alla ingredienser i en form och toppa med krossade nachochips för extra crunch. Skjuts in i ugn och vips är torsdags-gratängen klar!

  › Tacogratäng med majs

 • Klassisk fredagstaco - med kycklingfärs

  Klassisk fredagstaco - med kycklingfärs

  Rätten vi aldrig tröttnar på - den klassiska tacon med tillbehören vi älskar! På fredagen vågar vi inte ta ut svängarna för mycket men kan sträcka oss till att variera köttfärsen med kycklingfärs. Prova kryddmixen som är speciellt framtagen för kyckling. Om du är riktigt crazy toppar du med en mango papaya salsa.

  › Kycklingtacos

 • Lördagslyx-tortilla

  Lördagslyx-tortilla

  Har du provat att krispiga avokadoklyftor i din tortilla? Om inte är det hög tid nu! Servera i morotstortillas ihop med en smarrig chipotleröra.

  › Tortillas med krispiga avokadoklyftor och chipotleröra

 • Pizza-söndag

  Pizza-söndag

  Lite seg efter helgens festligheter eller pigg och oförskämt utvilad? Oavsett vilket är den här pizzan en god idé! Superenkel att laga, släng bara dina favorittoppings på pizzatortillas och grädda i ugnen i 5-8 minuter. Har du ingen favorittopping? Testa det här receptet:

  › Pizza gjord på tortillabröd