Ge nytt liv åt dina Tex Mex-favoriter med massor av goda grönsaker, såser, fisk och kyckling. Variationsmöjligheterna är oändliga. Bjud på tacofest hela veckan!

Artikel i samarbete med Santa Maria

 • Köttfri måndag

  Köttfri måndag

  En härlig vegetarisk enchilada blir bästa starten på veckan! Massor med brynt svamp, savoykål och lök gör den härligt mättande. Krydda med enchilada spicemix och toppa med chunky salsa och riven ost. En bra start på veckan helt enkelt!

  › Enchilada med svamp

 • Tisdag = fisk

  Tisdag = fisk

  På tisdagar äter man fisk - det är sen gammalt! Varför inte skippa torskblocket och satsa på en smarrig laxtaco istället. Garanterat uppskattat av alla runt bordet. #fisktisdag

  › Fish taco

 • Onsdagsfajita

  Onsdagsfajita

  Lill-lördag och dags att festa loss på en kycklingfajita med sauterad lök och paprika. Krämig guacamole, koriander och lime ger fajitan det där lilla extra!

  › Kycklingfajitas

 • Maxa din burrito

  Maxa din burrito

  Hemligheten bakom en riktigt smarrig burrito är att våga experimentera! Se receptet som en vägledning och ta därefter ut svängarna med allt från guacamole och salsa till kryddning av riset. Vik ihop den försiktigt men tight och dela på mitten med en vass kniv. Voilá!

  › Burritos

 • Klassisk fredagstaco - med kycklingfärs

  Klassisk fredagstaco - med kycklingfärs

  Rätten vi aldrig tröttnar på - den klassiska tacon med tillbehören vi älskar! På fredagen vågar vi inte ta ut svängarna för mycket men kan sträcka oss till att variera köttfärsen med kycklingfärs. Nu finns dessutom en helt ny kryddmix speciellt framtagen för kyckling. Om du är riktigt crazy toppar du med en mango papaya salsa.

  › Kycklingtacos

 • Street food hemma

  Street food hemma

  Laga Karibisk streetfood hemma på helgen, perfekt till lunch eller middag. Läckert kryddad kycklinglårfilé serveras med smarriga tillbehör i ljuvligt kokosdoftande tortillabröd.

  › Jamaican Jerk tacos

 • När pizzasuget slår till

  När pizzasuget slår till

  Lite seg efter helgens festligheter eller pigg och oförskämt utvilad? Oavsett vilket är den här pizzan en god idé! Superenkel att laga, släng bara dina favorittoppings på pizzatortillas och grädda i ugnen i 5-8 minuter. Har du ingen favorittopping? Testa det här receptet:

  › Pizza gjord på tortillabröd