Nötigt, karamelligt brynt smör. Här använder Buffés matkreatör Sofia Nilsson den gyllene ingrediensen som smaksättning i en saftig kokoskaka med apelsinfrosting! Recept och styling Sofia Nilsson Foto Lennart Weibull Tips: Alla våra recept på kokoskakor hittar du här! Kokoskaka med brynt smör och apelsinfrosting till ca 6 personer Sätt ugnen på 175 ˚C. Bryn 100 g smör och låt svalna. Blanda 1 ½ dl vetemjöl, ½ tsk bakpulver och 1 dl riven kokos i en bunke. Rör ihop smör, 2 dl strösocker och 100 g hackad vit choklad. Blanda ner 2 ägg. Vänd ner de torra ingredienserna. Häll smeten i en bakpappersklädd form ca 20 x 15 cm. Grädda kakan i nedre delen av ugnen 20–25 minuter. Låt svalna. Vispa 200 g färskost, 25 g rumsvarmt smör, 1 ½ dl florsocker och 2 msk färskpressad apelsinjuice fluffigt. Bred över den kalla kakan. Skala 3 apelsiner, gärna blodapelsin, med kniv och skär i skivor. Toppa kakan med apelsinerna. Tips! Toppa kakan med valfria citrusfrukter, som exempelvis grapefrukt, pomelo eller clementin. Osäker på hur man gör brynt smör? Här lär du dig hur!