Alla älskar kokoskaka! Gör en ljuvlig variant smaksatt med nötigt, karamelligt brynt smör och toppad med fräsch apelsinfrosting och vackra skivade citrusfrukter.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per bit.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tog fasta på kommentaren nedan och använde 1dl socker i kaksmeten istället. Blev mycket gott, lagom sötma!
Anette
2021-04-02God kaka men i min smak blev den för söt, vit choklad är sött i sig. Om jag gör om den kommer jag att testa att minska sockermängden. Det gjorde jag redan nu i frostingen och tog 0,5 dl florsocker i stället för 1,5 dl. Det tyckte jag blev lagom. Men goda smaker i kakan med kokos och det brynta smöret.
Katrina
2021-03-16Jättegod kaka, men jag tycker inte att frostingen alls passade till, den var för syrlig. Nästa gång blir det kaka men utan frosting
Elsa
2021-03-08