Hoppa till sidans innehåll

Elgrill, gullig bärbar, stadig klotgrill eller stor gasol − ditt val av grill kan säga en hel del om din personlighet, och vice versa. Hitta grillen som passar ditt liv just nu.

Juliana Alonso

Guide! Vilken grill är du?

 • Elgrill

  Elgrill

  Perfekta lösningen för dig som t.ex. bor i lägenhet eller på annan plats där det finns restriktioner för användning av annan typ av grill. Sen är det väldigt skön att slippa att tänka på att ta hand om kolen efteråt!

 • Gullig bärbar

  Gullig bärbar

  Likt engångsgrillen är du mån om din rörlighet och frihet, men för dig är parken i stan ett lagom äventyr. Ett äventyr som smakar bäst i sällskap av tjusiga vänner, bubbel och goda tillbehör från delidisken. En som med lätthet kombinerar livsnjuteri med ordning och reda, och förmodligen är en god bit på väg mot drömyrket.

 • Stadig klotgrill

  Stadig klotgrill

  Du är en riktigt pålitlig en, med fötterna stadigt på jorden. Gör inte mycket väsen av dig, men sprider en mysig stämning för alla i din omgivning. Du är trygg i dig själv och dina val här i livet, vilket märks på din goda aura. Inget gör dig lyckligare än att påta i trädgården eller sitta på altanen med en tjock härlig bok.

 • Monstergasol

  Monstergasol

  Håll i hatten! Här kommer en som inte ber om ursäkt för sig. Du är glad, ambitiös och högljudd. Ditt hatuttryck är "less is more", usch så tråkigt. Ditt hem är din borg, och den ser du sällan anledning att lämna när du väl har jobbat klart för veckan. Generös och bjuder gärna på stora fester − livet ska vara glatt och mycket!

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer