Baka med majonnäs
Lussebullar med majonnäs? Javisst! Majonnäs gör bullen så mycket saftigare och godare.
Vår älskade saffransbulle går att variera i det oändliga. Här visar vi hur du snurrar och viker några av de mest klassiska formerna som lussekatt, julgalt och julbock . Låt mjöldammet yra!
Tips: alla våra smarriga recept på lussebullar!
Här hittar du inte bara en utan flera olika former på lussekatter och hur du viker dem. Och glöm inte pricken över i:et: russinen!
Du ser inte dubbelt! Den klassiska lussekatten är som två små ihoprullade katter som ligger och spinner rygg mot rygg. Dubbelt så gott.
Det vi i dagligt tal kallar för lussekatt är egentligen en liten gris.
Ej att förväxla med lussekatten! Här ligger rullarna i kors.
Likt en vädur lockar sig julbockens horn och ögonen av russin plirar sött.
Liljan är egentligen precis som julbocken, men russinen ligger i bullrullarnas mitt. Lika gott, men en blomma istället för en bock!
Lussebullar med majonnäs? Javisst! Majonnäs gör bullen så mycket saftigare och godare.
Vi visar dig stegvis hur du förbereder och dekorerar en förtjusande vintertårta
Återvinn värmeljusen och gör en julig girlang. Julpyssel när det är som bäst!
Att göra chokladfondant är mindre krångligt än du tror! Men hur vet man när den är färdig? Vilka formar passar bäst (funkar det med muffinsformar)? Kan man förbereda den i förväg om man ska ha stor fest? Här guidar vi dig till den perfekta chokladfondanten!
Här hjälper vi dig stegvis att gör en hemmagjord ljusslinga!
Ingen jul utan saffransbullar! Men hur får man egentligen riktigt saftiga, snygga och goda lussekatter? Jag har frågat min kompis och bagaren Petrus - här är hans bästa tips som lyfter saffransbaket!