Månadens like-raketer

Mest gillade bilder på Instagram

Nyfiken på vilka recept som var mest gillade på tidningen Buffés Instagram i april? Med på topplistan finns bland annat pita, både bröd och fyllda med lammfärs, och en maffig marängtårta.
Tips: Följ tidningen Buffé på Instagram

Topp 5 mest gillade recepten i april

  1. Fluffiga pitabröd

    1. Fluffiga pitabröd

    Betyg 4.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer

    Dessa fluffiga pitabröd är perfekta att fylla med vad än du har i kylskåpet. Tillbehör som falafel, färs, kebab, lax, kyckling och grönsaker blir alla goda i dessa hemgjorda fluffiga pitabröd. Pitabröden kan även frysas in.

    Fluffiga pitabröd
  2. Marängtårta med havtornscurd

    2. Marängtårta med havtornscurd

    Betyg 4.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer

    Bjud på marängtårta med havtornscurd, där en frasig och söt tårtbotten skapar en perfekt balans med syrlig curd gjord på havtorn. Tillsammans med lättvispad grädde toppas tårtan med säsongens frukter, och gärna vackra ätbara blommor. Det är en garanterad succé på sommarens alla festligheter!

    Marängtårta med havtornscurd
  3. Sparrispaj

    3. Sparrispaj

    Betyg 5 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer

    En ljuvlig sparrispaj på smördeg med smakrik ost och créme fraiche smaksatt med wasabi är perfekt till vårens och sommarens bufféer! Sparrispajen är enkel att laga för att servera till många, och kan serveras både varm, ljummen och kall.

    Sparrispaj
  4. Pita med lammfärs och tahinisås

    4. Pita med lammfärs och tahinisås

    Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer

    Pitabröd med lammfärs och tahinisås är ett bra val när du vill ha en smakrik middag. Den kryddiga färsen serveras med en fräsch sallad gjord på paprika, silverlök, mynta och persilja, men också med en tahinisås, vitost och het ajvar relish. Lammfärsen går självklart att byta ut mot annan variant!

    Pita med lammfärs och tahinisås
  5. Råraka på spetskål

    5. Råraka på spetskål

    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer

    Råraka på spetskål ger en krispig och lättare twist på den klassiska rårakan. Serveras här med regnbågslaxrom marinerad i soja, crème fraiche, gari och finhackad gräslök. En klassiker på ett nytt sätt!

    Råraka på spetskål

Artiklar Visar 433 stycken

Jürss Mejeri

Buffé har besökt Jürss Mejeri i Sörmland, där familjen ystar ost med alla sinnen.

Bjud in till fest

Bjud på mat till många som är god, lätt att laga och ännu enklare att servera.

Swedish fika

Svensk fika är lika uppskattat hos boende i Sverige som hos besökande turister.

Grilla på vintern

Ta din grillade korv till nästa nivå med hembakade bröd, färska korvar och nya toppings.

Rabarber i mat

Använd rabarber i mat och addera enkelt en sötsyrlig smak till allt från grönsalladen till marinaden.