Karamell som kronan på verket
![Karamell som kronan på verket](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63245/cf_259/karamell_som_kronan_pa_verket.jpg)
De flesta efterrätter blir gudomligt goda med en liten topping av karamellbitar! Med enkla medel och lite tålamod så kan du lätt göra din dessert än vackrare med detta recept på karemelltopping.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003
![Karamell som kronan på verket](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63245/cf_259/karamell_som_kronan_pa_verket.jpg)
Ingredienser
25 st
2 dl socker
1 dl vatten
ett par droppar citronjuice eller ättiksprit (12%)
För alla
Fri från gluten, ägg, laktos och mjölkprotein. Anpassa glassen/tillbehör efter ev allergi/intolerans.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lätt att göra vackra figurer men helt omöjlig att äta. Fastnar stenhårt i tänderna. Varning!
Marie
2023-12-29lätt, vackert, kreativt
Nailia
2004-10-25