Karamell som kronan på verket

Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
2
Karamell som kronan på verket

De flesta efterrätter blir gudomligt goda med en liten topping av karamellbitar! Med enkla medel och lite tålamod så kan du lätt göra din dessert än vackrare med detta recept på karemelltopping.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Karamell som kronan på verket

Ingredienser

25 st
2 dl  socker
1 dl  vatten
ett par droppar citronjuice eller ättiksprit (12%)

För alla

Fri från gluten, ägg, laktos och mjölkprotein. Anpassa glassen/tillbehör efter ev allergi/intolerans.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Lätt att göra vackra figurer men helt omöjlig att äta. Fastnar stenhårt i tänderna. Varning!

Marie

2023-12-29

lätt, vackert, kreativt

Nailia

2004-10-25

Testa liknande recept

Italiensk maräng
Betyg 3.2 av 5.
58 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pinjenötstoppar med citron och choklad
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Världens bästa tårtbotten
Betyg 4 av 5.
1916 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vit chokladmousse med kaffesås
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bhoga bellini
Betyg 2.7 av 5.
100 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Petit chouxringar med jordgubbar och grädde
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga