Karamell som kronan på verket

Betyg 3.2 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Karamell som kronan på verket

De flesta efterrätter blir gudomligt goda med en liten topping av karamellbitar! Med enkla medel och lite tålamod så kan du lätt göra din dessert än vackrare med detta recept på karemelltopping.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2003

Karamell som kronan på verket

Ingredienser

25 st
2 dl socker
1 dl vatten
ett par droppar citronjuice eller ättiksprit (12%)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.24 personer har röstat

Kommentarer

Lätt att göra vackra figurer men helt omöjlig att äta. Fastnar stenhårt i tänderna. Varning!

Marie

2023-12-29

lätt, vackert, kreativt

Nailia

2004-10-25

Testa liknande recept

Pinjenötstoppar med citron och choklad
Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronparfait med grenadinesirap och granatäpple
Betyg 3.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Italiensk maräng
Betyg 3.2 av 5.61 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lingonmousse
Betyg 3.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Världens bästa tårtbotten
Betyg 4 av 5.2072 personer har röstat
Receptet har 215 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad lax med dill- & citronsmör
Betyg 3.5 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad