Detta bakverk som fått sitt namn efter den ryska balettdansösen Anna Pavlova är en tårta med grädde, jordgubbar och pistagenötter som garnering och för tankarna till en solig sommardag. Pavlovatårta är en riktigt härlig efterrätt.
Fri från gluten. Innehåller ägg. Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett och grädde. Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett och byt ut grädden mot en mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
130
26 st
Kommentarer
Linda
2021-01-02
Älskar detta recept! Gör det alltid! Får alltid så mycket beröm när jag bjuder på detta. Godaste marängen ever!
John
2020-06-15
Om man ska göra i gasugn, vilken grad ska man välja då?
Redaktionen ICAse
2020-06-17
Hej John! Du ska kunna använda samma gradtal som vanlig ugn. Men alla ugnar är olika även gasugnar. Så lär känna din ugn, håll koll på maten. Ibland behöver man justera värmen upp eller ner. Man även behöva vända på plåtar för att det ska grädda jämnt. Lycka till Hälsningar Ulrika
Carl-gunnar
2020-04-26
Lättast är att göra en "ring" med ett hål i på en plåt med bakplåtspapper. Då kan man lägga tex bär i mitten.
Kommentarer
Linda
2021-01-02Älskar detta recept! Gör det alltid! Får alltid så mycket beröm när jag bjuder på detta. Godaste marängen ever!
John
2020-06-15Om man ska göra i gasugn, vilken grad ska man välja då?
Redaktionen ICAse
2020-06-17Hej John! Du ska kunna använda samma gradtal som vanlig ugn. Men alla ugnar är olika även gasugnar. Så lär känna din ugn, håll koll på maten. Ibland behöver man justera värmen upp eller ner. Man även behöva vända på plåtar för att det ska grädda jämnt. Lycka till Hälsningar Ulrika
Carl-gunnar
2020-04-26Lättast är att göra en "ring" med ett hål i på en plåt med bakplåtspapper. Då kan man lägga tex bär i mitten.