Tabbouleh med quinoa

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Tabbouleh med quinoa

I början på 2000-talet blev den sydamerikanska örten quinoa populär på svenska tallrikar. Samtidigt blåste vindar från mellanöstern in över landet och alla restauranger serverade tabbouleh. Här har vi kombinerat det bästa av två världar och bjuder på en hälsosam bas till din mezetallrik.

Tabbouleh med quinoa

Ingredienser

4 portioner
4   port quinoa
2   förp, färsk bladpersilja (à 20 g)
2   tomater
1   rödlök
1   citron
2 msk  olivolja
salt och svartpeppar

Tillbehör

liba- eller pitabröd och meze

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg om lämpliga tillbehör serveras till.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Frö- och gryntabbouleh
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Zucchini- och quinoabiffar med fänkålstzatsiki i pitabröd
Betyg 4.7 av 5.
107 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quinoasallad med rostade grönsaker, lax och rödlökskvarg
Betyg 4.7 av 5.
48 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quinoa tabbouleh med granatäpple och fetaost
Betyg 3.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Coeur de filét Provencale
Betyg 4.5 av 5.
66 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med citronquinoa och fikonsky
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga