Kasslerjambalaya

Snabb, lättlagad, nyttig och god vardagsmat är jambalaya med kassler! Servera grytan med mer tabasco för den som så önskar, en gräddfilsklick och bröd.

Gör så här
00:10:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2352 KJ / 563 kCal
Fett7.5 g
Kommentarer
12 stHej Michael! Enligt receptet ska den bara kokas med, men det är valfritt om man vill bryna löken. Lycka till!
Ica-köket
ska göra detta. undrar bara om man inte behöver bryna löken?
Michael
Otroligt gott. Gillar förövrigt tabasco o lite kryddstark mat. Vill man hetta upp den här rätten men bibehålla dess goda smak så är det bra att ta med lite piri piri.
Henrik
Mycket gott enligt sambon. Nästa gång lägger jag nog i lite svamp och kryddar lite extra också.
Jessica
Mycket gott om man använder lite andra kryddor också, tex. cayennepeppar och chilipeppar. Alla i familjen tyckte det var ok.
Malin
Mycket gott tyckte både barn och vuxna i vår familj.
Katarina
Smarrigt och enkelt. Ett utmärkt basrecept till Jambalaya. Det går ju dessutom att variera in i det oändliga. En kreolsk kock sade en gång "If you can catch it and kill it, you can put it in the Jambalaya".
Thomas
Kan bara hålla med dom andra, det är jättegott. Har bara prövat utan tabasco men jag är säker på att man finner båda lika goda. Sen funderade jag på om man kan utveckla receptet lite, ta i lite jordnötter, banan eller något annat. Någon som prövat?
Kristina
Minimalt med disk, omtyckt av både barn (utan tabasco) och vuxna. Snabbt och mycket enkelt. Dessutom nyttigt och jättegod vardagsmat!
Sara
Mycket gott, snabbt och lättlagat. Bra med inget extra fett tillsatt. Ångrar dock att jag tog en röd paprika eftersom rätten med tomaterna då såg väldigt "röd" ut. Rejält med tabasco - bra för förbränningen!
Annika