Ett recept på en annorlunda efterrätt att njuta av till kaffet. Zucchinikakan gör du av bland annat ägg, socker, kanel, kardemumma, olja, zucchini och valnötter. Extra gott blir det om du serverar med färska jordgubbar och grädde!
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anette
2022-08-07Är lite nyfiken på näringsvärdet på denna kaka. Ser det på några andra av zucchinikakorna, men inte på denna. Tack på förhand.
Redaktionen ICAse
2022-08-15Hej Anette! Nu finns näringsberäkning i receptet och den är beräknad exkl serveringsförslag. Hoppas du gillar kakan. Hälsningar Ulrika
Marlene
2021-08-11En fundering- 4 port 24 cm form, det är jättestora bitar
Redaktionen ICAse
2021-08-12Hej Marlene! Det var en mycket bra fundering! Vi håller med dig, det är lite väl stora bitar och vi har därför ändrat det till ca 8 bitar. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Jetta
2020-08-22Mkt god. Jag tog 100 gram smör istället för olja, samt ersatte med glutenfritt mjöl.
Redaktionen ICAse
2020-08-24Hej Jetta! Kul att du gillar receptet och tack för tipset att den går att göra glutenfri. Hälsningar Ulrika