Zucchinibröd med frön

Har du provat att baka med zucchini? Om inte är det dags nu! Detta zucchinibröd är ett saftigt och gott brytbröd som görs i långpanna och toppas med pumpakärnor och vallmofrön.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2022

Gör så här
00:10:00
01:30:00
00:25:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsvärdet är beräknat per brödskiva.
Energi1361 KJ / 325 kCal
Fett6 g
Salt2 g
Kolhydrater57 g
Protein9 g
Kommentarer
36 stGår det att baka detta bröd med torrjäst?
Fredrika
Hej Fredrika! Följ bara anvisningen på torrjästen så kommer det att funka bra! Hälsningar Niclas
ICA-köket
Mycket gott! Saftigt. Tillsätt mer squash än vad receptet säger.
Marianne
Jag har ni bakat en glutenfri variant av detta bröd två gånger med väldigt bra resultat. Tillsatte 1 msk fiberhusk och minskade mjölmängden till ca 600 g. Jag använde Finax mjölmix med havre. Penslade med ägg för att frön skall fastna bättre. Väldigt gott!
Sara