Gör egna saftiga zucchiniburgare till kvällens middag! De steks gyllene i pannan innan de läggs upp på bröden ihop med majonnäs, tomat och sallad. Tillbehöret sötpotatis delas i stora klyftor och bakas klara i ugnen. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
43 2019
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen, majonnäsen och brödet.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri couscous och glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskost mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentar
Riccardo
2019-08-23väldigt bra recept om man vill förstöra hela kvällen. har tappat massa tid för att laga någonting som aldrig i livet kommer ha en burgares form.
Redaktionen ICAse
2019-08-29Hej Riccardo! Beklagar att det blev som det blev för er. Knepet är nog att se till att pressa ur vätskan ordentligt ur zucchinin annars blir smeten för lös. Och att det inte är någon vätska kvar i couscousen. Hoppas det blir bättre nästa gång. Hälsningar Michelle