Baconburgare i baguette med paprikadipp | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Baconburgare i baguette med paprikadipp

Ett lättlagat, mumsigt och rejält recept på baconburgare i baguette med paprikadipp. Du gör hamburgarna enkelt av baguette, bacon, rödlök, tomat, sallad och smaksatt crème fraiche.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Grädda brödet enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Stek hamburgarna och bacon enligt anvisningen på förpackningen.
  3. Skala och skiva löken och skiva tomaterna.
  4. Dela brödet och lägg på grönsaker, hamburgare, bacon och ringla över crème fraiche.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri smaksatt crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Smaksätt den.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 6 minibaguetter
  • 6 frysta hamburgare
  • 140 g skivat bacon
  • 1 rödlök
  • 2 tomater
  • 1 huvudsallat
  • 2 dl lätt crème fraiche paprika och chili
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3447 kJ / 824 kCal