Yoghurtsås med bladpersilja

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Yoghurtsås med bladpersilja

Syrlig och fräsch persilje- och citronsås. Yoghurten medlar fint mellan syrligheten från citronen och bladpersiljans mjuka smaker. Såsen passar utmärkt till de flesta fisk- eller kötträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Yoghurtsås med bladpersilja

Ingredienser

2 dl
2 dl yoghurt
1 dl grovhackad bladpersilja
1 tsk citronsaft

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Vi kryddade med lite örtsalt och ringlade i lite honung för att balansera. Mmm

Yasmin

2024-05-03

Testa liknande recept

Gremolatayoghurt
Betyg 4.3 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Äpple- och pepparrotscrème
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kryddig råkorv med grillad grönsakscouscous och lime- och chiliyogurt
Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ajvarmajonnäs
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Raita med kryddig korv och rostad färskpotatis
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Myntayoghurt
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad