Yoghurtsås med bladpersilja

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Yoghurtsås med bladpersilja

Syrlig och fräsch persilje- och citronsås. Yoghurten medlar fint mellan syrligheten från citronen och bladpersiljans mjuka smaker. Såsen passar utmärkt till de flesta fisk- eller kötträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

Yoghurtsås med bladpersilja

Ingredienser

2 dl
2 dl  yoghurt
1 dl  grovhackad bladpersilja
1 tsk  citronsaft

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Vi kryddade med lite örtsalt och ringlade i lite honung för att balansera. Mmm

Yasmin

2024-05-03

Testa liknande recept

Gremolatayoghurt
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äpple- och pepparrotscrème
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Ajvarmajonnäs
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Raita med kryddig korv och rostad färskpotatis
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Myntayoghurt
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga