Yoghurtsås med bladpersilja

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Yoghurtsås med bladpersilja

Syrlig och fräsch persilje- och citronsås. Yoghurten medlar fint mellan syrligheten från citronen och bladpersiljans mjuka smaker. Såsen passar utmärkt till de flesta fisk- eller kötträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1999

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

2 dl
2 dl yoghurt
1 dl grovhackad bladpersilja
1 tsk citronsaft

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Vi kryddade med lite örtsalt och ringlade i lite honung för att balansera. Mmm

    Yasmin

Testa liknande recept

  • Gremolatayoghurt
    Betyg 4.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Äpple- och pepparrotscrème
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ajvarmajonnäs
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Myntayoghurt
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad