Hoppa till sidans innehåll
UNDER 15 MIN | Enkel

Feta- och olivsås

Feta- och olivsås rör du snabbt ihop. Såsen har läcker konsistens och smak av smulad fetaost. Du river citronskal och blandar ner oliver i den härligt syrliga turkiska yoghurten.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda ihop smulad fetaost, urkärnade svarta oliver, turkisk yoghurt och rivet citronskal. Smaka av med salt och peppar.

Tips

Passar till: fisk, fågel, fläsk- och nötkött.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • 200 g smulad fetaost
  • 1 dl urkärnade svarta oliver
  • 4 dl turkisk yoghurt
  • rivet skal från 1 citron
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer