Yoghurtpannacotta med rabarberkompott

Betyg 3 av 5.
34 personer har röstat
2
Yoghurtpannacotta med rabarberkompott

Ett lyxigt och krämigt recept på yoghurtpannacotta med rabarberkompott. Du gör pannacottan av bland annat yoghurt, gelatinblad och grädde och serverar med en frisk kompott av rabarber.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011

Yoghurtpannacotta med rabarberkompott

Ingredienser

6 portioner
2 dl  mild yoghurt (3%)
2   gelatinblad
1/2   vaniljstång
2 dl  vispgrädde
2 dl  mjölk
1 dl  socker

Rabarberkompott

500 g  rabarber
1 dl  socker
1   kanelstång
1/2 dl  vatten
färskpressad juice av 1   citron

Till servering

mynta till garnering

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt, grädde och mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
34 personer har röstat

Kommentarer

Underbart god efterrätt som passar när som helst på året

Joel

2022-06-05

Fantastiskt gott! Mkt uppskattat av gästerna. Lätt att göra, vackert.

Meta

2012-05-20

Testa liknande recept

Kryddyoghurtpannacotta
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannacotta
Betyg 4.8 av 5.
105 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vaniljpannacotta med julkryddad fruktkompott
Betyg 3.1 av 5.
152 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gräddfilspannacotta med apelsin, vanilj och jordgubbsgelé
Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannacotta med kaffesmak
Betyg 3.4 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurtpanacotta med jordgubbar
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga