Yoghurtpannacotta med mango och passionsfrukt

Betyg 4.6 av 5.
96 personer har röstat
14
Yoghurtpannacotta med mango och passionsfrukt

Vem älskar inte pannacotta? Här blandas grädde och vaniljpulver med syrlig grekisk yoghurt för att sedan toppas med underbart fräsch frukt som mango och passionsfrukt. Krossade maränger eller rostad kokos på toppen blir pricken över i.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Yoghurtpannacotta med mango och passionsfrukt

Ingredienser

6 portioner
2   gelatinblad
3 dl  vispgrädde
1/2 dl  strösocker
1 krm  vaniljpulver
2 dl  grekisk yoghurt (10 %)
250 g  fryst, tinad mango
2   urgröpta passionsfrukter
1 msk  färskpressad citronjuice
6   krossade maränger

För alla

Kontrollera noga innehållet i marängerna.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och yoghurt mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj maränger utan ägg.

Gör så här

Tips

Byt ut maränger mot 3/4 dl rostade kokoschips (för 6 port).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
96 personer har röstat

Kommentarer

Väldigt god och enkel. Känns lyxig

Maria

2023-03-11

Jättegott!

Monika

2023-02-23

Väldigt gott i sin enkelhet! Tog rostade kokosflingor istället för maräng för att bryta av mot den söta pannacottan.

Erica

2022-12-31

Näringsvärde per portion

Energi1283 KJ / 307 kCal
Fett23 g
Salt0.04 g
Kolhydrater19 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Nutellapannacotta
Betyg 2.8 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängsviss med banan, karamell och passionsfrukt
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokospannacotta med tropisk frukttopping
Betyg 4 av 5.
43 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Passionscheesecake
Betyg 3.1 av 5.
94 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Amerikanska bönpannkakor
Betyg 3.7 av 5.
70 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Moussetårta med kokos och mango
Betyg 3.2 av 5.
131 personer har röstat
Över 60 min att tillaga