Yoghurtpannacotta med mango och passionsfrukt

Vem älskar inte pannacotta? Här blandas grädde och vaniljpulver med syrlig grekisk yoghurt för att sedan toppas med underbart fräsch frukt som mango och passionsfrukt. Krossade maränger eller rostad kokos på toppen blir pricken över i.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Ingredienser
6 portioner
2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1/2 dl strösocker
1 krm vaniljpulver
2 dl grekisk yoghurt (10 %)
250 g fryst, tinad mango
2 urgröpta passionsfrukter
1 msk färskpressad citronjuice
6 krossade maränger
Gör så här
00:10:00
04:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1283 KJ / 307 kCal
Fett23 g
Salt0.04 g
Kolhydrater19 g
Protein4 g
Kommentarer
God och fräsch. Jag tod lite mer socker, 1 dl då jag inte ville ha den för sur, blev bra, alla uppskattade mycket!
Gabriella
2025-04-11Enkelt att göra men väldigt gott.
Sunshine
2025-02-02En favorit.
Gunnel
2025-01-12