Yoghurtpannacotta med mango och passionsfrukt
Vem älskar inte pannacotta? Här blandas grädde och vaniljpulver med syrlig grekisk yoghurt för att sedan toppas med underbart fräsch frukt som mango och passionsfrukt. Krossade maränger eller rostad kokos på toppen blir pricken över i.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017
Ingredienser
6 portioner
2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
1/2 dl strösocker
1 krm vaniljpulver
2 dl grekisk yoghurt (10 %)
250 g fryst, tinad mango
2 urgröpta passionsfrukter
1 msk färskpressad citronjuice
6 krossade maränger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1283 KJ / 307 kCal
Fett23 g
Salt0.04 g
Kolhydrater19 g
Protein4 g
Kommentarer
En favorit ☆☆☆☆☆
Stefan
2024-11-29Hej! Låter jättegott 🤤 kan jag dock byta ut gelatinet mot agar agar och hur mycket agar agar isåfall?
Betsy
2023-12-27Jag mixar inte mango och passinsfrukterna. Lägger passionsfrukten ovanpå mangon å lite cococflakes, blir snyggt.
Helena
2023-12-16