Vem älskar inte pannacotta? Här blandas grädde och vaniljpulver med syrlig grekisk yoghurt för att sedan toppas med underbart fräsch frukt som mango och passionsfrukt. Krossade maränger eller rostad kokos på toppen blir pricken över i.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017
Kontrollera noga innehållet i marängerna.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och yoghurt mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj maränger utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt god och enkel. Känns lyxig
Maria
2023-03-11Jättegott!
Monika
2023-02-23Väldigt gott i sin enkelhet! Tog rostade kokosflingor istället för maräng för att bryta av mot den söta pannacottan.
Erica
2022-12-31