Yoghurtpannacotta med mango och passionsfrukt

Vem älskar inte pannacotta? Här blandas grädde och vaniljpulver med syrlig grekisk yoghurt för att sedan toppas med underbart fräsch frukt som mango och passionsfrukt. Krossade maränger eller rostad kokos på toppen blir pricken över i.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Gör så här
00:10:00
04:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1283 KJ / 307 kCal
Fett23 g
Salt0.04 g
Kolhydrater19 g
Protein4 g
Kommentarer
22 stKan man tillaga en dag innan servering?
Emiko
Hej Emiko! Det går utmärkt, toppa den bara innan den ska serveras. Hälsningar Niclas
ICA-köket
God och fräsch. Jag tod lite mer socker, 1 dl då jag inte ville ha den för sur, blev bra, alla uppskattade mycket!
Gabriella
Enkelt att göra men väldigt gott.
Sunshine
En favorit.
Gunnel
Kan man ta turkisk yoghurt istället?
Jenny
Hej Jenny! Det funkar fint! Hälsningar Niclas
ICA-köket
En favorit ☆☆☆☆☆
Stefan
Hej! Låter jättegott 🤤 kan jag dock byta ut gelatinet mot agar agar och hur mycket agar agar isåfall?
Betsy
Jag mixar inte mango och passinsfrukterna. Lägger passionsfrukten ovanpå mangon å lite cococflakes, blir snyggt.
Helena
Väldigt god och enkel. Känns lyxig
Maria
Jättegott!
Monika