Yoghurtpanacotta med jordgubbar

Mild och krämig yoghurtpanacotta med jordgubbar är en välsmakande och enkel dessert. Vaniljstång och nyttig honung ger en suverän smakupplevelse. Färska, lättsockrade jordgubbar ger rätten en tilltalande touch.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det här receptet har följt mig från buffétidningen till jag flyttade hemifrån, till jag bjöd in mina första gäster i min första lägenhet, genom bröllopsdagar till avtackningar. Älskar den! Jag smakar av med honung och har betydligt mer än receptet säger. Toppar med balsammarinerade jordgubbar och jag har inte varit med om att någon inte skrapat ur sin portion . Måste spara någonstans så jag inte alltid måste scrolla google för att hitta rätt recept😅
Laura-mirella
2025-05-24Verkligen jättegod och frisk pannacotta, men min blev inte tillräckligt söt; borde kanske ha hällt i min flytande honung lite mer noggrannt. Vaniljstång rekommenderas, men kanske behövs lite mer honung om man inte använder sött vaniljsocker.
Ulrika
2003-07-08