Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Yoghurt med rårivet päron och ingefärshonung

Yoghurt äter vi gärna till frukost men det är också ett bra mellanmål. Yoghurt med rårivet päron och ingefärshonung är ett både smakrikt och nyttigt mellis, och ändå snabbt och enkelt för både barn och vuxna att fixa!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och riv ingefäran. Blanda den med honungen.
  2. Skala, kärna ur och riv päronen grovt på rivjärn.
  3. Blanda päronrivet med yoghurten.
  4. Ringla över ingefärshonungen innan servering.

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut yoghurt mot mjölkfritt ris-, havre- eller sojaalternativ.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 4 msk flytande honung
  • 2 fasta päron
  • 8 dl naturell yoghurt
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 950 kJ / 227 kCal

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer