Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Yoghurt med honung, pistage & kardemumma

Syrlig yoghurt och söt honung i portionsglas. Toppa med hackade pistagenötter och mortlade kardemummakärnor. En frisk och fräsch dessert som för tankarna till fjärran länder.

Detta är ett recept från Buffé nr 3, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka nötterna.
  2. Fördela honung och yoghurt i små portionsglas. Strö över nötter och kardemumma.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1/2 dl pistagenötter
  • 1 dl flytande honung
  • 5 dl yoghurt av medelhavstyp (10%)
  • 1 tsk mortlade kardemummakärnor
Lägg till i inköpslistan