Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Wraps med skinksallad

Smakrika wraps med skinksallad. En fyllig och underbar sallad med selleri, vindruvor och skinka. En fluffig dressing av gräddfil, majonnäs och valnötter. Fördela dressing och sallad över stadiga tortillabröd, vik ihop och servera med stavar av gurka.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skär sellerin i tunna stavar. Förväll sellerin i lättsaltat vatten i en kastrull. Spola hastigt av sellerin med kallt vatten och låt rinna av.
  2. Skär skinkan i strimlor. Skölj, halvera och kärna ur vindruvorna.
  3. Blanda gräddfilen med majonnäs. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Vänd ner selleri, skinka och vindruvor.
  4. Hacka valnötterna grovt och rör i skinksalladen.
  5. Fördela salladen på tortillabröden och vik ihop till wraps. Servera med stavar av gurka.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 liten rotselleri
  • 200 g kokt skinka
  • 15 gröna vindruvor
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk pressad saft av citron
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm mald vitpeppar
  • 50 g valnötter
  • 4 stora tortillabröd
  • gurka till servering
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?