Röda wraps med baconsallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Röda wraps med baconsallad

De här röda wrapsen med baconsallad kommer att förgylla din utflykt. Ägg, matlagningsyoghurt, honung, rödlök och vindruvor är några av ingredienserna som gör de här magnifika och spännande wrapsen så lyckade.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Strimla baconet. Fräs det knaprigt i sitt eget fett i en stekpanna. Låt baconet rinna av på dubbelvikt hushållspapper.
  2. Skala och finhacka löken. Skala och hacka äggen. Blanda yoghurten med honung, vinäger, salt och peppar. Vänd ner bacon, lök och ägg. Skölj och strimla salladen.
  3. Fördela baconsallad och isbergssallad på tortillabröden. Skölj, halvera och kärna ur vindruvor. Strö över druvorna och vik ihop till wraps. Linda in wrapsen i folie och ta med på utflykten.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 pkt bacon (à 140 g)
  • 1 rödlök
  • 4 hårdkokta ägg
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1 msk honung
  • 1 msk vinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 klyfta isbergssallad
  • 4 röda tortillabröd
  • 20 blå vindruvor
Lägg till i inköpslistan