Wrap med sprödbakad torsk
En latmansvariant av fish and chips, fast utan chips. Med färdiga sprödbakade torskfiléer och ärtröra med getost och dill blir det minst lika gott ändå. Toppa wrapen med böngroddar och pressa över citronjuice vid servering.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017
Ingredienser
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i den panerade fisken.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av fiskfilé och bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av fetaost och yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: ersätt fetaost med mjölkfritt ostalternativ t ex tofu. Byt yoghurt mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer