Ugnsbakad fisk med lök och russin
Ugnsbakad fisk med lök och russin är ett spännande recept som är rikt på läckra och goda smaker. Du tillagar lax i ugn med en smakrik kryddning, persilja, morötter, lök och russin. En enastående god rätt som passar såväl till vardag som fest.
Ingredienser
4 portioner
4 port couscous
1 knippa bladpersilja
2 morötter
1 tsk salt
2 tsk färskriven ingefära
1 tsk malen kanel
2 krm malen svartpeppar
olivolja
4 portionsbitar lax
Lökröra
1 gul lök
1 msk olivolja
2 dl russin (gärna sultan)
1 tsk malen kanel
1 tsk salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott!Gjorde en sås av turkisk yoghurt och mango chutney till.Super!
Elinor
2007-01-10Ganska gott och lite annorlunda. Nästa gång tar jag nog lite mer ingefära och minskar lite på kanelen.
Gerd
2006-10-03