Wrap med grillad karré | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Wrap med grillad karré

Goda wraps fyllda med grillad fläskkarré penslad med bbq-sås, paprika, sallad, zucchini och smaksatt crème fraiche. Vik ihop dina wraps och servera medan de är varma. Enkelt och otroligt gott.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tänd grillen. Pensla karréskivorna med lite steak-sås eller bbq-sås. Skölj grönsakerna och dela dem i bitar.
  2. Lägg kött och grönsaker på grillen när det blivit fin glöd. Vänd några gånger och pensla med extra sås. Grilla köttet i 5-10 minuter.
  3. Skär upp köttet i centimetertjocka strimlor. Fördela kött, grönsaker och sallad på tortillabröden. Häll på lite extra sås och en klick crème fraiche.
  4. Vik ihop till wraps och servera genast.

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria tortillabröd. 
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 skivor fläskkarré (4 skivor motsvarar ca 500 g)
  • 1 röd paprika
  • 4 salladslökar
  • 1/2 zucchini
  • ca 0,8 dl steak- eller bbq- sås
  • 1 påse blandad sallad (à ca 150 g)
  • 8 mjuka tortillabröd (gärna fullkorn)
  • 1 dl smaksatt crème fraiche t ex paprika och chili
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2480 kJ / 590 kCal
Fett: 24 g
Läs mer om näringsvärden