Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Lammkorvswrap med brie och tapenad

Gör en wrap med grillad lammkorv, sparris, lök och brieost. Grilla sparris, lök och korv och lägg på tortillabröd. Toppa den grillade korven och grönsakerna med brie, ruccola, tapenade och knapriga solrosfrön och rulla ihop. En lätt rätt att grilla – bara att hugga in!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa lökarna och sparrisen. Blanda dem med olivolja och krydda med salt och peppar.
  2. Grilla korv, sparris och lök.
  3. Skär brien i tunna skivor.
  4. När korven är färdiggrillad lägg den, lök, sparris och brie på bröden. Lägg på ruccola och klicka på tapenaden samt strö över solrosfröna.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på lammkorven och tapenaden.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri brie/ost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut brie mot mjölkproteinfri ost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 250 g knipplök
  • 1 knippe grön sparris
  • 1 msk olivolja
  • flingsalt med jod
  • svartpeppar
  • 480 g lammkorv
  • 200 g brieost
  • 4 tortillabröd wraps
  • 65 g ruccola
  • 1 förp tapenade (à 140 g)
  • 1 dl rostade solrosfrön
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3826 kJ / 915 kCal