Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tortilla med chorizo och grillad lök

Fyll tortillabröd med chorizo och grillad lök – enkelt och supergott! Jalapeño och mojo rojo bidrar med hetta, och grovhackad koriander ger en mer intensiv smak.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Plocka bladen från salladen. Skala och skär löken i grova skivor.
  2. Låt jalapeñosarna rinna av och grovhacka dem. Blanda dem med mojo rojon. Grovhacka koriandern och vänd ner.
  3. Grilla lök och korv.
  4. Värm tortillabrödet på grillen. Skär korven i bitar.
  5. Servera bröden med sallad, korv, lök och mojo rojo.

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på mojo rojo och chorizon.
I övrigt fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: byt ut mojo rojo mot smaksatt laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mojo rojo mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) som du själv smaksätter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 hjärtsallad
  • 1 stor gul lök
  • 1 dl jalapeño
  • 2 dl mojo rojo
  • 1 kruka koriander
  • 8 chorizo
  • 8 små tortillabröd
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 4127 kJ / 988 kCal