Wokgrönsaker med indiska kryddor | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Wokgrönsaker med indiska kryddor

Som man kan ana av receptnamnet wokgrönsaker med indiska kryddor är det en kryddig och smakrik rätt. Med gurkmeja, koriander, spiskummin, kajennpeppar och russin skapar du en intensiv och briljant smakupplevelse!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 3 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt bambuskotten rinna av. Skölj och kärna ur paprikan. Strimla bambuskott och paprika. Låt wokgrönsakerna rinna av.
  2. Fräs grönsakerna i oljan i en wok eller stor stekpanna under omrörning cirka 5 minuter. Tillsätt kryddorna och blanda i russinen. Häll över buljongen och låt puttra 2-3 minuter. Servera med ris eller med köttbullar.

Ingredienser

Portioner: 3
  • 1 burk bambuskott (à 227 g)
  • 1 grön paprika
  • 1 burk wokgrönsaker (à 425 g)
  • 1 msk olja
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 tsk koriander
  • 1/2 tsk spiskummin
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 1/2 dl russin
  • 1 1/2 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
Lägg till i inköpslistan