Wokade kinagrönsaker

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Wokade kinagrönsaker

Här är en härlig rätt med wokade kinagrönsaker. Kinakål och stråsvamp ger den här rätten speciella, spännande och utsökta smaker. Servera de wokade kinagrönsakerna med ris eller nudlar och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1999

Wokade kinagrönsaker

Ingredienser

2 portioner
250 g kinakål eller pak soi
120 g konserverad stråsvamp (straw mushrooms) eller små champinjoner
1 burk vattenkastanjer (à 225 g)
1/2 - 1 burk minimajs (à 425 g)

Woksås

1 tsk majsstärkelse
1 krm brun farin eller socker
1 tsk soja
1 tsk sesamolja
olja till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grön riswok
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelpanna med lövbiff
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Buddha’s delight
Betyg 2.6 av 5.
43 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sticky pork hoisin
Betyg 3.2 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kinawok med woksås och cashewnötter
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudelsoppa med pak soi och tomat
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga