Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Wasabimajonnäs

Wasabimajonnäs, en majonnäs med asiatiska inslag och lite extra sting. Wasabi, ingefära och soja är de effektfulla ingredienserna du blandar med den krämiga majonnäsen.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 1/2 dl portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda majonnäs med wasabi, fin- och färskriven ingefära och japansk soja.

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 2 1/2 dl
  • 2 dl majonnäs
  • 2 1/2 msk färdig wasabi på tub
  • 1 tsk fin- och färskriven ingefära
  • 1 msk japansk soja
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?