Wasabimajonnäs

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
1
Wasabimajonnäs

Wasabimajonnäs, en majonnäs med asiatiska inslag och lite extra sting. Wasabi, ingefära och soja är de effektfulla ingredienserna du blandar med den krämiga majonnäsen.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010

Wasabimajonnäs

Ingredienser

2 1/2 dl
2 dl  majonnäs
2 - 2 1/2 msk  färdig wasabi på tub
1 tsk  fin- och färskriven ingefära
1 msk  japansk soja

För alla

Innehåller ägg. Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Otroligt gott! Vi åt majonäsen med laxbiffar och sesamrostad sötpotatis!

Helena

2020-08-26

Testa liknande recept

Matjes med sushikick
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sushi med havskräfta och lax
Betyg 2.9 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rökt lax med wasabimajonnäs och sesamfrön
Betyg 3.1 av 5.
80 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rimmad torskrygg med honungsmorötter- Noshi
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt strömming med wasabilök och rotmos
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chilisås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga