Vitvinspocherad torsk med fänkål och örtig färskostsås

Magnifik vinpocherad torsk i en sås med smak av fänkål och färskost med örtsmak. Till torsken serverar du pressad potatis och garnerar med dillvippor. En underbar måltid som passar utmärkt både till vardag och fest.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2010

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
11 stJättegott! Körde grönsakerna på mandolin och hade torskblock som jag delade i tre delar. Tog även ca 1/2 krm socker i såsen för att minska syran något för att passa de yngre i familjen… Rätten fungerar både till vardag och helg.
Helena
Mycket gott.
Maria
En otroligt god vitvinssås till den goda fisken! Och goda grönsaker. Så enkelt och så gott! En klar favorit!
Anne
Jättegott!
Åsa
Jättegott!
Agnieszka
Fantastiskt god middag, fick beröm av frun IGEN!!
Stephan
Delicioso! Muy bueno!
Henrik
Ett toppen recept!
Gunni
Den här rätten är sååå god och går snabbt att laga. Jag har varierat med att lägga till lite färsk vitlök och ingefära med löken och en palsternacka med moroten, samt en hel fänkål istället för halv. Underbart underbart gott. Jag har också haft ris till, vilket funkar väldigt bra med.
Ivan
Detta är ett kononrecept! Kan oxå användas med kolja.
Paul