Vittlingsfilé med salladssabayone

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Vittlingsfilé med salladssabayone

Det här en delikat fiskrätt med vitlingsfiléer som fått stekas med tunt franskbröd. Till detta bjuds en urgod salladssabayone där vitlök, gräslök och dragon varsamt vänts ner. Servera med en klick löjrom och nyklippt dill.

Vittlingsfilé med salladssabayone

Ingredienser

4 portioner
8 små vittlingar
16 tunna franskbrödskivor
salt och peppar från kvarn
smör till stekning
100 g löjrom
färska örter t ex dill

Salladssabayone

2 salladshuvuden
2 äggulor
2 1/2 msk vatten
2 tsk citronsaft
1 liten bunt hackad dragon
1 finhackad vitlöksklyfta
1 liten bunt hackad gräslök
salt och peppar från kvarn

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödbetstartar
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färskost med örtagårdens kryddor
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stá Spiritos sallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syrlig lökpaj med sikrom
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddsmörets comeback
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hasselbackspotatis mini
Betyg 4.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga