Vittlingsfilé med salladssabayone

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Vittlingsfilé med salladssabayone

Det här en delikat fiskrätt med vitlingsfiléer som fått stekas med tunt franskbröd. Till detta bjuds en urgod salladssabayone där vitlök, gräslök och dragon varsamt vänts ner. Servera med en klick löjrom och nyklippt dill.

Vittlingsfilé med salladssabayone

Ingredienser

4 portioner
8   små vittlingar
16   tunna franskbrödskivor
salt och peppar från kvarn
smör till stekning
100 g  löjrom
färska örter t ex dill

Salladssabayone

2   salladshuvuden
2   äggulor
2 1/2 msk  vatten
2 tsk  citronsaft
1   liten bunt hackad dragon
1   finhackad vitlöksklyfta
1   liten bunt hackad gräslök
salt och peppar från kvarn

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Syrlig lökpaj med sikrom
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tunnbrödsrullar med fårost & avokadosås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Olivfisk
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetstartar
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostbiff på buffén
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödvinsmarinad
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga