Vitlöksstekt kotlettrad med sötsyrlig tomatsky och råmarinerad broccoli
Vitlöksstekt kotlettrad med sötsyrlig tomatsky och råmarinerad broccoli och delikatesspotatis är en mustig middagsrätt med många goda smaker. Tänk på att ha gott om tid för köttet att tillagas i ugn.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2011
Ingredienser
4 portioner
600 g benfri kotlett i bit
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 hela, gärna färska vitlökar
1 msk olivolja
2 msk smör
Potatis
900 g delikatesspotatis
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1/2 dl hackad persilja
Tomatsky
2 tomater
2 msk balsamvinäger
1 msk honung
Råmarinerad broccoli
500 g färsk broccoli
1 citron
2 msk olivolja
2 krm salt
Gör så här
Råmarinerad broccoli
Har du lagat receptet?
Kommentar
Gott! Men det tog ca 1,5 timme för köttet att bli klart i ugnen.
Pamela
2011-03-31