Vitlöksrostad färskpotatis med spenat

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Vitlöksrostad färskpotatis med spenat

Potatishalvor som rostas i ugnen blandade med vitlök och olivolja får en härlig smak. Den vitlöksrostad potatisen blandas därefter med färsk spenat och balsamvinäger. Passar att servera till både kyckling, lax och andra grillade grönsaker.

Vitlöksrostad färskpotatis med spenat

Ingredienser

4 portioner
900 g  potatis (gärna färskpotatis)
2   vitlöksklyftor
1/2 dl  olivolja
salt
peppar
65 g  babyspenat
1 msk  balsamvinäger

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi990 KJ / 237 kCal
Fett11 g
Salt1.5 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Grillad zucchini med ricotta, pistage och balsamvinäger
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad ananas med kokoshonung
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad halloumi med paprikadressing och solroskärnor
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammfärsbiffar med melontzatziki och citronpotatis
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paprikapesto med fetaost och rostade pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Asiatiskt kryddsmör
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga