Vitlöksfrästa rödbetor

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vitlöksfrästa rödbetor

Vitlöksfrästa rödbetor är ett färggrant tillbehör med spännande smaker. De inlagda rödbetorna steks tillsammans med schalottenlök och vitlök i smör för att sedan smakas av med salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Vitlöksfrästa rödbetor

Ingredienser

8 portioner
2 vitlöksklyftor
3 schalottenlökar
25 g smör
1 burk inlagda hela rödbetor (à 560 g)
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • För surt med inlagda rödbetor. Varför finns inte rödbetor i saltlag som inläggning? Jag brukar konservera mina små rödbetor från trädgården i saltlag och sen värma dem i olivolja, strö över getost och basilika ... mums!

    Gun

Näringsvärde per portion

Energi290 KJ / 70 kCal
Fett3 g

Testa liknande recept

  • Rödbetstzatziki
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Rödbetsyoghurt med pepparrot
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Klassisk rödbetsgravad lax
    Betyg 4.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Apelsinpicklad rödbeta
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad