Vitlöksfrästa rödbetor

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
1
Vitlöksfrästa rödbetor

Vitlöksfrästa rödbetor är ett färggrant tillbehör med spännande smaker. De inlagda rödbetorna steks tillsammans med schalottenlök och vitlök i smör för att sedan smakas av med salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Vitlöksfrästa rödbetor

Ingredienser

8 portioner
2   vitlöksklyftor
3   schalottenlökar
25 g  smör
1   burk inlagda hela rödbetor (à 560 g)
salt och peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt smör mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

För surt med inlagda rödbetor. Varför finns inte rödbetor i saltlag som inläggning? Jag brukar konservera mina små rödbetor från trädgården i saltlag och sen värma dem i olivolja, strö över getost och basilika ... mums!

Gun

2010-04-26

Näringsvärde per portion

Energi290 KJ / 70 kCal
Fett3 g

Testa liknande recept

Suovastartar på rödbeta
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostade rödbetor med rosmarin
Betyg 4.5 av 5.
22 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rosa hummus
Betyg 2.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bakade betor, grillad blast och syrade hallon
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rödbeta, srirachadressing och getyoghurt
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citronmarinerade rödbetor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga