Vitlöksfrästa rödbetor

4
1
Vitlöksfrästa rödbetor

Vitlöksfrästa rödbetor är ett färggrant tillbehör med spännande smaker. De inlagda rödbetorna steks tillsammans med schalottenlök och vitlök i smör för att sedan smakas av med salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Vitlöksfrästa rödbetor

Ingredienser

8 portioner
2 vitlöksklyftor
3 schalottenlökar
25 g smör
1 burk inlagda hela rödbetor (à 560 g)
salt och peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt smör mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Gun

2010-04-26

För surt med inlagda rödbetor. Varför finns inte rödbetor i saltlag som inläggning? Jag brukar konservera mina små rödbetor från trädgården i saltlag och sen värma dem i olivolja, strö över getost och basilika ... mums!

Näringsvärde per portion

Energi 290 KJ / 70 kCal
Fett 3 g
Läs mer om näringsvärden