Vitlöksfrästa rödbetor

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
1
Vitlöksfrästa rödbetor

Vitlöksfrästa rödbetor är ett färggrant tillbehör med spännande smaker. De inlagda rödbetorna steks tillsammans med schalottenlök och vitlök i smör för att sedan smakas av med salt och peppar.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Vitlöksfrästa rödbetor

Ingredienser

8 portioner
2   vitlöksklyftor
3   schalottenlökar
25 g  smör
1   burk inlagda hela rödbetor (à 560 g)
salt och peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt smör mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

För surt med inlagda rödbetor. Varför finns inte rödbetor i saltlag som inläggning? Jag brukar konservera mina små rödbetor från trädgården i saltlag och sen värma dem i olivolja, strö över getost och basilika ... mums!

Gun

2010-04-26

Näringsvärde per portion

Energi290 KJ / 70 kCal
Fett3 g

Testa liknande recept

Suovastartar på rödbeta
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krossade rödbetor med brynt smör och hasselnötter
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbetstzatziki
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetsyoghurt med pepparrot
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Klassisk rödbetsgravad lax
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödbetssallad med krämig ostdressing
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga