Vitlöks- och örttortilla

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Vitlöks- och örttortilla

Krämig färskost kryddad med vitlök- och örtsmak blandas med syrlig yoghurt och ruccola. Röran breds sedan på färska tortillabröd och serveras gärna till chorizosopppa.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Vitlöks- och örttortilla

Ingredienser

6 portioner
2   burkar färskost med vitlök och örter (à 125 g)
2 dl  yoghurt av medelhavstyp (10 %)
1/2   påse rucola (à 35 g)
3   mjuka tortillabröd

För alla

Innehåller mjölkprotein, laktos och gluten men är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd specialbröd utan gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Magnus tunnbrödsrullar
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Makrillwrap
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Morotspanini med grön bönröra
Betyg 3.1 av 5.
61 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smarriga trekantsmackor
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Örtkräm
Betyg 2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Quesadillas med fetaost och mandelspån
Betyg 3.5 av 5.
104 personer har röstat
Under 30 min att tillaga