Vitlöks- och örttortilla
![Vitlöks- och örttortilla](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Krämig färskost kryddad med vitlök- och örtsmak blandas med syrlig yoghurt och ruccola. Röran breds sedan på färska tortillabröd och serveras gärna till chorizosopppa.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008
![Vitlöks- och örttortilla](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
6 portioner
2 burkar färskost med vitlök och örter (à 125 g)
2 dl yoghurt av medelhavstyp (10 %)
1/2 påse rucola (à 35 g)
3 mjuka tortillabröd
För alla
Innehåller mjölkprotein, laktos och gluten men är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd specialbröd utan gluten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer