Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Vitlöks- och örttortilla

Krämig färskost kryddad med vitlök- och örtsmak blandas med syrlig yoghurt och ruccola. Röran breds sedan på färska tortillabröd och serveras gärna till chorizosopppa.

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop färskost och yoghurt. Grovhacka ruccola och blanda i. Bre röran på mjuka tortillabröd och rulla ihop.
  2. Skär varje rulle i 4 bitar. Servera till soppan "Chorizosoppa med ört- och vitlökstortilla".

För alla

Innehåller mjölkprotein, laktos och gluten men är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd specialbröd utan gluten.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 2 burkar färskost med vitlök och örter (à 125 g)
  • 2 dl yoghurt av medelhavstyp (10 %)
  • 1/2 påse ruccola (à 35 g)
  • 3 mjuka tortillabröd
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?