Vitlöks- och örttortilla

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Vitlöks- och örttortilla

Krämig färskost kryddad med vitlök- och örtsmak blandas med syrlig yoghurt och ruccola. Röran breds sedan på färska tortillabröd och serveras gärna till chorizosopppa.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2008

Vitlöks- och örttortilla

Ingredienser

6 portioner
2 burkar färskost med vitlök och örter (à 125 g)
2 dl yoghurt av medelhavstyp (10 %)
1/2 påse rucola (à 35 g)
3 mjuka tortillabröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Piadina med ost och skinka
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quesadillas med fetaost och mandelspån
Betyg 3.5 av 5.
105 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortillapizza med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Konjaksrullar med fikon
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsstubbar med salami
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxrullar med wasabi sesame
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga