Vitkålsslaw med blodgrape

Betyg 2.9 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vitkålsslaw med blodgrape

Fräsch tillbehörssallad med asiatisk flirt i smakerna, mycket krisp och en fin balans mellan sött och syrligt. Lägg till stekt lax och du får en matig och nyttig huvudrätt att njuta av. Tillsätt finhackad vitlök, chili eller pistagenötter för ännu mer smak.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Vitkålsslaw med blodgrape

Ingredienser

4 portioner
2 msk neutral olja
1 msk sesamolja
2 tsk risvinäger
2 tsk flytande honung
1 urkärnad finhackad röd chili
2 krm salt
200 g vitkål
2 morötter
1 blodgrapefrukt
1 dl hackad koriander

Till servering

1 dl pumpakärnor
4 msk rostad lök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Salladen smakade utmärkt. Jag kommer att göra den igen.

Kurt

2016-03-16

Näringsvärde per portion

Energi1175 KJ / 281 kCal
Fett21 g
Salt0.2 g
Kolhydrater15 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Citrus fizz
Betyg 2.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kålsallad
Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grillad vitkål
Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Grapejuice med spenat och basilika
Betyg 2.9 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blodgrapesallad med yoghurt, pistagenötter och vit choklad
Betyg 3.4 av 5.50 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Citrusdessert med mandelgrädde
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad