Vitkålsslaw med blodgrape

Betyg 2.9 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vitkålsslaw med blodgrape

Fräsch tillbehörssallad med asiatisk flirt i smakerna, mycket krisp och en fin balans mellan sött och syrligt. Lägg till stekt lax och du får en matig och nyttig huvudrätt att njuta av. Tillsätt finhackad vitlök, chili eller pistagenötter för ännu mer smak.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Vitkålsslaw med blodgrape

Ingredienser

4 portioner
2 msk neutral olja
1 msk sesamolja
2 tsk risvinäger
2 tsk flytande honung
1 urkärnad finhackad röd chili
2 krm salt
200 g vitkål
2 morötter
1 blodgrapefrukt
1 dl hackad koriander

Till servering

1 dl pumpakärnor
4 msk rostad lök

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Salladen smakade utmärkt. Jag kommer att göra den igen.

    Kurt

Näringsvärde per portion

Energi1175 KJ / 281 kCal
Fett21 g
Salt0.2 g
Kolhydrater15 g
Protein6 g

Testa liknande recept

  • Kålsallad
    Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Citrus fizz
    Betyg 2.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Citrusdessert med mandelgrädde
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grapejuice med spenat och basilika
    Betyg 2.9 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Grillad vitkål
    Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad