Vitkål med crème fraiche, kummin och senap
![Vitkål med crème fraiche, kummin och senap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Denna goda kålsallad passar lika bra på buffébordet som till din vardagsmiddag. Vitkål med crème fraiche, kummin och senap tillagar du på cirka 30 minuter.
![Vitkål med crème fraiche, kummin och senap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
450 g vitkål
1 knippe bladpersilja
2 dl crème fraiche
2 tsk hel kummin
2 msk fransk senap
salt och peppar
För alla
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer