Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Vitkål med crème fraiche, kummin och senap

Denna goda kålsallad passar lika bra på buffébordet som till din vardagsmiddag. Vitkål med crème fraiche, kummin och senap tillagar du på cirka 30 minuter.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Strimla vitkålen och lägg ner den hastigt i kokande vatten. Låt kålen rinna av i ett durkslag.
  2. Hacka persiljan. Värm crème fraichen i en kastrull och vänd ner kålen. Tillsätt kummin, senap, salt och peppar. Vänd till sist ner persiljan.

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 450 g vitkål
  • 1 knippe bladpersilja
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 tsk hel kummin
  • 2 msk fransk senap
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer