Skinkrullar med sparris i pesto

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
1
Skinkrullar med sparris i pesto

Inled din middagsbjudning med den här trivsamma aptitretaren. Du mixar ihop din hemgjorda pesto med basilika, pinjenötter och parmesan och placerar röran tillsammans med grann sparris i rökt skinka och rullar sedan ihop dem.

Skinkrullar med sparris i pesto

Ingredienser

8 portioner
2 paket djupfryst sparris (à 200 g)
16 skivor rökt skinka
parmesan till garnering

Pesto

1 kruka basilika
1/2 dl pinjenötter eller sötmandel (1/2 dl motsvarar ca 30 g)
1/2 dl färskriven parmesan
1 dl olja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Gjorde denna förrätt nere i Spanien. Parmaskinka och hasselnötter gick lika bra. Lättlagat och mycket gott.

Arne

2010-02-19

Testa liknande recept

Vit sparris med tryffelolja
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparris med sardellmajo och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparris- och svampfräs
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenat- och pestopasta med sardellsparris
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto på nässlor
Betyg 4.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga