Skinkrullar med sparris i pesto

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
1
Skinkrullar med sparris i pesto

Inled din middagsbjudning med den här trivsamma aptitretaren. Du mixar ihop din hemgjorda pesto med basilika, pinjenötter och parmesan och placerar röran tillsammans med grann sparris i rökt skinka och rullar sedan ihop dem.

Skinkrullar med sparris i pesto

Ingredienser

8 portioner
2   paket djupfryst sparris (à 200 g)
16   skivor rökt skinka
parmesan till garnering

Pesto

1   kruka basilika
1/2 dl  pinjenötter eller sötmandel (1/2 dl motsvarar ca 30 g)
1/2 dl  färskriven parmesan
1 dl  olja
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

Gör så här

Tips

Vid tidsbrist:
Klicka lite pesto på rökta skinkskivor. Lägg en sparris på varje skiva och rulla ihop till rullar. Lägg skinkrullarna på salladsbädd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Gjorde denna förrätt nere i Spanien. Parmaskinka och hasselnötter gick lika bra. Lättlagat och mycket gott.

Arne

2010-02-19

Testa liknande recept

Vit sparris med tryffelolja
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparris med sardellmajo och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparris- och svampfräs
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenat- och pestopasta med sardellsparris
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto på nässlor
Betyg 4.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga