Skinkrullar med sparris i pesto

5
1
Skinkrullar med sparris i pesto

Inled din middagsbjudning med den här trivsamma aptitretaren. Du mixar ihop din hemgjorda pesto med basilika, pinjenötter och parmesan och placerar röran tillsammans med grann sparris i rökt skinka och rullar sedan ihop dem.

Skinkrullar med sparris i pesto

Ingredienser

8 portioner
2 paket djupfryst sparris (à 200 g)
16 skivor rökt skinka
parmesan till garnering

Pesto

1 kruka basilika
1/2 dl pinjenötter eller sötmandel (1/2 dl motsvarar ca 30 g)
1/2 dl färskriven parmesan
1 dl olja
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Tips

Vid tidsbrist:
Klicka lite pesto på rökta skinkskivor. Lägg en sparris på varje skiva och rulla ihop till rullar. Lägg skinkrullarna på salladsbädd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentar

Arne

2010-02-19

Gjorde denna förrätt nere i Spanien. Parmaskinka och hasselnötter gick lika bra. Lättlagat och mycket gott.