Skinkrullar med sparris i pesto

Inled din middagsbjudning med den här trivsamma aptitretaren. Du mixar ihop din hemgjorda pesto med basilika, pinjenötter och parmesan och placerar röran tillsammans med grann sparris i rökt skinka och rullar sedan ihop dem.

Ingredienser
8 portioner
2 paket djupfryst sparris (à 200 g)
16 skivor rökt skinka
parmesan till garnering
Pesto
1 kruka basilika
1/2 dl pinjenötter eller sötmandel (1/2 dl motsvarar ca 30 g)
1/2 dl färskriven parmesan
1 dl olja
1/2 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Tips
Vid tidsbrist:
Klicka lite pesto på rökta skinkskivor. Lägg en sparris på varje skiva och rulla ihop till rullar. Lägg skinkrullarna på salladsbädd.
Klicka lite pesto på rökta skinkskivor. Lägg en sparris på varje skiva och rulla ihop till rullar. Lägg skinkrullarna på salladsbädd.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Gjorde denna förrätt nere i Spanien. Parmaskinka och hasselnötter gick lika bra. Lättlagat och mycket gott.
Arne
2010-02-19