Rosmarinkokta skockor med hollandaisesås

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
1
Rosmarinkokta skockor med hollandaisesås

Bjud gästerna på vackra skockor med syrlig hollandaisesås som får fin hetta av lite kajennpeppar. Fyll dina smakrika, rosmarinkokta kronärtskockor med din lena sås och servera direkt med ett gott bröd.

Rosmarinkokta skockor med hollandaisesås

Ingredienser

4 portioner
4 kronärtskockor
4 kvistar rosmarin
1 l vatten
1/2 msk salt

Sås

2 äggulor
100 g smör eller margarin
1 msk pressad citron
2 krm salt
1/2 krm kajennpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Så gör man inte en god hollandaisesås...

Mats

2007-08-24

Näringsvärde per portion

Energi1340 KJ / 320 kCal
Fett24 g

Testa liknande recept

Chilikokta kronärtskockshalvor med tomat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortillapizza med crème fraiche och kronärtskocka
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Kronärtskockspasta med citron och linser
Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kronärtskockor med lufttorkad skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig paprikapasta med rosmarin och kronärtskockor
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga