Halstrad lax med sparris och dillhollandaise
Ett festligt och sommarfräscht recept på halstrad lax som serveras med grön färsk sparris, hollandaisesås (smaksatt med dill), amandinepotatis och syrliga citronklyftor. Enkelt, snabblagat och oemotståndligt gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 41 2014
Ingredienser
2 portioner
450 g amandinepotatis
ca 300 g lax
1/2 citron
250 g grön sparris
salt och peppar
1/2 ask dill (à 20 g)
1 dl hollandaisesås
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på hollandaisesåsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3485 KJ / 848 kCal
Fett56 g
Kolhydrater43.6 g
Protein36.2 g
Kommentarer