Smögenröra

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
2
Smögenröra

En läcker rätt som tillkom under trivsamt samarbete mellan Erik Lallerstedt och gode vännen Lars Stranne, bördig från Smögen sedan flera generationer tillbaka och produktutvecklare på ett av världens största fiskeri- och laxföretag. God som den är eller tillsammans med en perfekt toast.

Smögenröra

Ingredienser

4 portioner
75 g  crabsticks
75 g  kräftstjärtar
75 g  räkor
1   finhackad rödlök
1   knippe finhackad gräslök
1 msk  majskorn
2 msk  remouladsås
1 msk  äppel- currysås
1 msk  majonnäs

Till garnering

rädisor

För alla

Kontrollera noga innehållet i remoulad, currysås och majonnäs.
Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Eriks® såser.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Hej Rune! Du kan alltid skriva ut våra recept! Bara att högerklicka och välj skriv ut. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2017-09-19

Skulle gärna se att receptet fanns för utskrift

Rune

2017-09-19

Testa liknande recept

Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling- och pastasallad med örtvinägrett
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rädisor med kräftstjärtar och rostad lök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lättlagad kräftsoppa
Betyg 4.4 av 5.
353 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Burek med Västerbottensost
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Levain med kräftsallad och rostade nötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga